23 Şubat 2013 Cumartesi

HAVUÇ TOPLARI

MALZEMELER:
250 GR. İNCE KIYILMIŞ CEVİZİÇİ
1 PAKET PETİBÖR BİSKÜVİ YA DA BEBE BİSKÜVİSİ
1 PAKET VANİLYA
... 1 KİLO HAVUÇ
2 SU BARDAĞI ŞEKER
SÜSLEMEK İÇİN :
ARZUYA GÖRE HİNDİSTAN CEVİZİ OLABİLİR.

HAVUÇLARI RENDELEYİN VE ORTA BOY TENCEREDE ŞEKER İLE BİRLİKTE SUYUNU BİRAZ ÇEKENE KADAR PİŞİRİN.ÇOK KURUMAMASINA ÖZEN GÖSTERİN. ARDINDAN ROBOTTA ÇEKTİĞİNİZ CEVİZİÇİ VE BİSKÜVİLERİ KATIN VE İYİCE BİRBİRİNE YEDİRİN.
SOĞUDUKTAN SONRA ELİNİZLE PARÇALAR KOPARIN VE YUVARLAYIN.
HİNDİSTAN CEVİZİNE BATIRDIKTAN SONRA SERVİS EDEBİLİRSİNİZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder