22 Haziran 2014 Pazar

FIRINDA PATLICAN KEBABI

serranın mutfağı

Malzemeler:
  • 3-4 adet uzun patlıcan
  • 3 adet domates
  • 2 adet sivri biber
  • 1,5 yemek kasigi domates salcasi
  • 2 adet sogan
  • 3-4 dis sarimsak
  • 300 gr kusbasi et
  • 1 cay bardagi kadar siviyag
  • Biraz balsamik sirke
  • Biraz hardal
  • Tuz,karabiber,kimyon
Patlicanlari alacali soyun,bir parmak eninde halka halka dograyin ve tuzlu suda bekletin. Kusbasi etleri balsamik sirke,hardal ve sarımsakla harmanlayin. Domatesleri, biberleri ve soganlari halka halka dograyin. Bir firin tepsisine yağ salça ve baharatla tüm malzemeleri karistirin ve üzerini folyo ile kaplayip pişirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder