13 Temmuz 2014 Pazar

MİLFÖYDEN TARÇINLI CEVİZLİ RULOLAR

serranın mutfağı
 
 



·         İKİ PLAKA (DİKDÖRTGEN) MİLFÖY HAMURU

·         BİRAZ İNCE KIYILMIŞ CEVİZ

·         BİRAZ ŞEKER

·         BİRAZ TARÇIN

MİLFÖYÜN ÜZERİNE ÖNCE ŞEKERİ, SONRA CEVİZİ VE TARÇINI SERPİN. ELİNİZLE BİRAZ BASTIRIN VE HER İKİ TARAFTAN ORTADA BULUŞTURACAK ŞEKİLDE RULO YAPIN. PARMAK KALINLIĞINDA KESTİĞİNİZ RULOLARI FIRIN TEPSİSİNE DİZİN VE KIZARANA KADAR PİŞİRİN.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder