13 Temmuz 2014 Pazar

MİLFÖYDEN TALAŞ BÖREĞİ

serranın mutfağı
 
 
·         MİLFÖY HAMURU (18 ADET KARE İÇİN)
·         400 GR KIYMA
·         BİR KAVANOZ GARNİTÜR
·         SARIMSAK
·         SOĞAN
·         1 TATLI KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
·         1 ADET RONDADAN GEÇİRİLMİŞ DOMATES
·         TUZ,KİMYON,KARABİBER
KIYMAYI KAVURUN, İÇERİSİNE SOĞAN,SARIMSAK, SALÇAYI VE BAHARATLARI EKLEYİN. KIYMA YAĞLI OLDUĞU İÇİN YAĞ EKLEMİYORUM.EN SON DOMATESİ EKLEYİP SUYUNU ÇEKENE KADAR PİŞİRELİM.
OKLAVAYLA BİRAZ AÇTIĞIMIZ MİLFÖYLERİN İÇİNE YETERİ KADAR KARIŞIMDAN EKLEYİN VE ZARF GİBİ KAPATIP,KATLAMA YERİ AŞAĞIYA GELECEK ŞEKİLDE TEPSİYE DİZİN. ÜZERİNE YOĞURT VE AZ SIVIYAĞ KARIŞIMI EKLEYİN.KIZARANA KADAR PİŞİRİN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder