·
BUZLUKTAN ÇIKARACAĞINIZ BİR POŞET AYIKLANMIŞ
TAZE BEZELYE (YAKLAŞIK 1 KİLO AYIKLANMAMIŞ BEZELYEDEN ÇIKAN TANELER)
·
500 GR KUŞBAŞI ET
·
3 ADET HAVUÇ
·
1 ADET PATATES
·
1 YEMEK KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
·
1 ADET DOMATES
·
1 KURU SOĞAN
·
4-5 DİŞ SARIMSAK
·
TUZ,KARABİBER,KİMYON
·
SIVIYAĞ
ÖNCE BEZELYELERİ BİRAZ YUMUŞAMASI İÇİN HAŞLAYIN. AYRI BİR
TENCEREDE ETLERİ KAVURUN. ETLER SUYUNU ÇEKİNCE YEMEKLİK DOĞRADIĞINIZ
SOĞANLARI,SARIMSAKLARI VE SALÇAYI EKLEYİP SIVIYAĞDA KAVURUN. 1 ADET DOMATESİ DE BLENDIRDAN GEÇİRİN VE PÜRE HALİNE
GETİRİN.ONU DA BU KARIŞIMA KOYUN. EN SON YARIM HAŞLADIĞINIZ BEZELYELERİ, KÜP
KÜP DOĞRADIĞINIZ HAVUÇLARI VE PATATESLERİ EKLEYİN. VE AYNI HİZAYA GELECEK KADAR
SU EKLEYİN. BAHARATINI DA KATIP AĞZINI KAPATIN VE KISIK ATEŞTE PİŞİRMEYE
BIRAKALIM.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder