13 Temmuz 2014 Pazar

KABAK MÜCVERİ

serranın mutfağı


·         1 KİLO KABAK

·         1 DEMET MAYDANOZ

·         YARIM DEMET NANE

·         1 KURU SOĞAN

·         4 DİŞ SARIMSAK

·         2 TATLI KAŞIĞI KURU NANE

·         2 YUMURTA

·         TUZ,KARABİBER

·         4 YEMEK KAŞIĞI UN

KABAKLARI RENDELEYİN VE SUYUNU İYİCE SIKIN. BİR KABA ALIP İÇİNE İNCE DOĞRADIĞINIZ NANELERİ,MAYDANOZLARI,KURU SOĞANI,EZDİĞİNİZ SARIMSAKLARI,KATIN. SONRA BAHARATLARI DA EKLEYİN VE YUMURTALARI VE UNU DA KATIP KARIŞTIRIN.BEN TAZE NANE EKLEDİĞİM HALDE KURU NANE DE EKLİYORUM TADI ÇOK GÜZEL OLUYOR. TAVADA KIZDIRDIĞINIZ YAĞA,HARÇTAN BİR YEMEK KAŞIĞI KADAR ALIP KIZARTIN. YANINDA SARIMSAKLI YOĞURTLA NEFİS OLUR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder