PANDİSPANYA İÇİN DAHA ÖNCE YAYINLADIĞIM PANDİSPANYA
TARİFİNİN 1,5 KATINI KULLANDIM. TARİF İÇİN TIK. PANDİSPANYAYI FIRIN TEPSİSİNDE
PİŞİRİP SOĞUTTUM, DİŞ ŞEKLİNİ VERDİKTEN SONRA ARASINA VE ÜZERİNE KREMAYI SÜRÜP,
ŞEKER HAMURU İLE SÜSLEDİM.
KREMA :
·
1 LİTRE SÜT
·
1 YUMURTA SARISI
·
1,5 SU BARDAĞI ŞEKER
·
5 YEMEK KAŞIĞI UN
·
2 YEMEK KAŞIĞI NİŞASTA
·
1 PAKET VANİLYA
BÜTÜN MALZEMELERİ SOĞUK OLARAK TOPAKLAŞMAMASI İÇİN ÇIRPIN.
OCAKTA ORTA ATEŞTE KOYULAŞANA KADAR PİŞİRİN. SOĞUMAYA BIRAKIN. SICAKKEN ÜSTÜNE FOLYO
KAPATIRSANIZ KABUK TUTMASINI ENGELLEMİŞ OLURSUNUZ.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder