·
BİR ADET TAVUK GÖĞSÜ
·
1 ÇAY BARDAĞI PİRİNÇ
·
1 TATLI KAŞIĞI SALÇA
·
TUZ,KARABİBER,KİMYON
·
1 ADET BİBER
·
1 ÇORBA KAŞIĞI UN
·
1 ADET KURU SOĞAN
·
4 DİŞ SARIMSAK
·
BİRAZ SIVIYAĞ
SIVIYAĞDA SOĞAN,SARIMSAK,BİBER,SALÇA VE UNU KAVURUN.
SONRASINDA ÖNCEDEN HAŞLANIP DİDİKLENMİŞ TAVUK GÖĞSÜNÜ VE PİRİNCİ EKLEYİN.
ÜZERİNE YAKLAŞIK 6 SU BARAĞI TAVUK SUYUNU EKLEYİN VE BAHARATLARI DA KATIP
KAYNAMAYA BIRAKIN. KAYNAYINCA ALTINI KISIN VE PİRİNÇLER İYİCE PİŞENE KADAR BIRAKIN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder