24 Temmuz 2014 Perşembe

KIRPIK (SAKALLI) POĞAÇA

serranın mutfağı



HAMURU POĞAÇA HAMURUNDAN. TARİFİ İÇİN TIK.KOPARDIĞINIZ PARÇALARIN CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE OLMASI GEREKMEKTEDİR.  BU POĞAÇALAR LOKMALIK OLDUĞUNDAN VE HAMUR ÇOK KABARDIĞINDAN UFAK OLMALARI DAHA GÜZEL OLUYOR.

İÇ HARCI :

·         RENDELENMİŞ BEYAZ PEYNİR

·         2-3 YEMEK KAŞIĞI SÜRME PEYNİR YA DA LABNE O DA YOKSA YOĞURT DA OLABİLİR. AMAÇ HARCI BİRAZ YUMUŞATMAK

·         DIŞI İÇİN BİR BAĞ KADAR İNCE DOĞRANMIŞ MAYDANOZ.

POĞAÇALAR PİŞTİKTEN SONRA ORTASINDAN BÖLÜN VE PEYNİR KARIŞIMINDAN YARIM DAİRE TAŞIRARAK SÜRÜN.  ARDINDAN MAYDANOZLARIN OLDUĞU KABA BATIRIN VE HAZIR. J

 

 

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder