HAMURU POĞAÇA HAMURUNDAN. TARİFİ İÇİN TIK.KOPARDIĞINIZ PARÇALARIN CEVİZ
BÜYÜKLÜĞÜNDE OLMASI GEREKMEKTEDİR. BU POĞAÇALAR LOKMALIK
OLDUĞUNDAN VE HAMUR ÇOK KABARDIĞINDAN UFAK OLMALARI DAHA GÜZEL OLUYOR.
İÇ HARCI :
·
RENDELENMİŞ BEYAZ PEYNİR
·
2-3 YEMEK KAŞIĞI SÜRME
PEYNİR YA DA LABNE O DA YOKSA YOĞURT DA OLABİLİR. AMAÇ HARCI BİRAZ YUMUŞATMAK
·
DIŞI İÇİN BİR BAĞ KADAR İNCE
DOĞRANMIŞ MAYDANOZ.
POĞAÇALAR PİŞTİKTEN SONRA ORTASINDAN BÖLÜN VE PEYNİR
KARIŞIMINDAN YARIM DAİRE TAŞIRARAK SÜRÜN.
ARDINDAN MAYDANOZLARIN OLDUĞU KABA BATIRIN VE HAZIR. J
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder